2011. október 29.

Sok kicsi

| | Leave a Comment
Baromi felesleges Beetlejuice folytatásra van esély. Nem azt mondom, hogy az eredeti nem tetszett, mert imádtam, csak éppen ezt megint minek? Főleg, hogy Burtonnek köze sem lenne az egészhez.

Schwarzenegger úgy érzi, képes lesz újra akciózni, mint régen. Alá is írt a Black Sands-re, amely egy kissé Kommandó szintű akciómókának ígérkezik. Mindezt a Die Hard 5. és az A-Team írójától.

Lesz Függetlenség Napja 2 és 3. A Fox Stúdió akarja, Emmerich is akarja, Will Smith is akarja, csak épp a Fox nem biztos, hogy kipengeti Smith-nek a kért gázsit, ami akár a színész távozását is jelentheti. A két részt egyben forgatják le.

Sean Penn rendezésében Robert De Niro egy kiégett komikust alakít, aki egyik műsora alkalmával mikrofonnal bejbe vág egy bekiabálót a közönségből. Itt megismerkedik a Kristen Viig által megformált nővel. A film címe: The Comedian.

Gerard Butller, Matthew McConaughey és Sam Worthington is leszerződött a Thunder Run című 3D-s háborús filmre, amelyben az amerikai katonák bevonulnak Bagdadba.

Sylvester Stallone pedig a The Tomb-ra írt alá. Egy börtöntervezőt alakít, akit rács mögé juttatnak. Meg kell szöknie, az épületet pedig ő maga tervezte.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet