2014. január 2.

2013 Legrosszabb Filmjei

| | Leave a Comment
Ahogy tavaly is tettem, ne csak az év legjobb, de legrosszabb filmjeiről is emlékezzünk meg, ha már annyi kellemetlen percet okoztak.

  1. Nagyfiúk 2 / Grown Ups 2 - Ennyire bugyuta, hülye, idióta, primitív jelenetek bármiféle összefüggés nélküli egymás mellé pakolása már szabályosan fizikai fájdalmat okoz.
  2. Drágább, mint az életed / A Good Day to Die Hard - Sajnos ide jutott McClane: a fia elhappolja előle a filmet, miközben ő unott fejjel nyomja végig a show-t. Giga nagy csalódás volt, ezért is került előbbre, mint a SM5, ott legalább fel voltam készülve.
  3. Horrorra Akadva 5 / Scary Movie 5 - "Süllyedünk" - mondta a színvonal és eltűnt. A Scary Movie-filmeknek már jó ideje nincs színvonala. 
  4. Női szervek / The Heat - Azért durva, hogy Bullock másik filmje a másik listám első helyén végzett... Melissa McCarthy-t pedig egy kanál vízben meg akarjuk fojtani.
  5. Személyiségtolvaj / Identity Thief - Ha a 2013-as évben van színész, aki bitófára érdemes, akkor az Melissa McCarthy.
  6. A Haunted House - Egy rém pocsék Paranormal Activity-paródia, legyen ennyi elég: messze elkerülendő.
  7. A Föld után / After Earth - Shyamalan menthetetlenül lefelé ívelő karrierjében a Smith-család kanjaival próbált valamit alkotni. Bár ne tette volna.
  8. Utórengés / Aftershock [2012] - Hiába a magyar vonatkozás, köszönjük Nicolás López és Eli Roth, de elmentek ám a...
  9. A texasi láncfűrészes: Az örökség / Texas Chainsaw 3D - Elnézek én még ötven Texas Chainsaw-filmet ha kell, de azt azért ne akarják a film végére elhitetni nekem, hogy Bőrpofát valójában sajnálni kell.
  10. A fantasztikus Burt Wonderstone / The Incredible Burt Wonderstone - Ha ciki filmet akartok látni, akkor elő a Burt Wonderstone-t, egyedül a maga módján bugyután szórakoztató szellemisége miatt lett végül a lista utolsó helyezettje.


0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet