2014. március 20.

Premierek 03.20.

| | Leave a Comment
Az elmúlt néhány hét után most nem akkora a felhozatal, de hát annyi baj legyen. Hamarosan úgyis érkeznek a giga-filmek, addig pedig...




A beavatott / Divergent - Mert young adult-filmek kellenek, hiszen a Twilight hozta a pénzt, a Hunger Games is tejel bőséggel, jöjjön most a Divergent. Előzetes.

Viharsarok / Land of Storms - német-magyar koprodukcióban készült filmdráma. Előzetes.

Walesa - A remény embere / Walesa. Czlowiek z nadziei - Lengyel életrajzi film. Előzetes.

A Grand Budapest Hotel / The Grand Budapest Hotel - Wes Anderson új dobása. Mindenképp nézős lesz, már eleve a rendező miatt, na és amilyen kasztingot összerántott ezúttal is, az valami fenomenális. Előzetes.

Pofázunk és végünk / Ride Along - Azonban nálam a legvárósabb film ezen a héten a Kevin Hart és Ice Cube főszereplésével készült Ride Along. Tudom, megvan az esély rá, hogy koppanjak végül, és messze nem olyan nívós darab, mint a Budapest Hotel, de most valahogy sokkal jobban vágyom az efféle kikapcsolódásra. Előzetes.


0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet