2009. december 19.

Rorschach lesz Freddy Kruger

| | Leave a Comment
Remélem nem csak én vagyok úgy vele, hogy Robert Englund nélkül a jövőre várandós Rémálom az Elm utcában remake már nem lesz az igazi. Persze érthető, hogy Englund már öreg, és nincs sok kedve csíkos pulcsiban tiniket gyilkolászni álmában, de azért az a tény, hogy Jackie Earle Haley lesz Freddy Krueger mostantól, hát nem is tudom.

Aki nem értené. Szóval Watchmen. Megvan, ugye? Aki koppant egy nagyot, amikor Rorschach levette (levették neki) a maszkját, az akkor is koppanni fog, ha megmondom, hogy ugyanezt a figurát fogjuk látni Krueger szerepében is.

Ezzel nem nagyon vagyok megbékélve, mert nálam elég illúzióromboló volt Rorschach szerepe maszk nélkül, ugyanis nem erre a figurára számítottam a tintapacás álarc alatt. De ő lesz jövőre Freddy, és feltehetőleg, ha készül folytatás (a hírek szerint lesz, nem is egy), akkor minden bizonnyal marad.

Na de íme egy előzetes pikcsör, amely sajnos-hálaistennek nem túl kivehető.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet