2010. január 26.

A koppintók: Asylum!

| | Leave a Comment
Az Asylum Stúdió feltehetőleg valami pénzmosó cég lehet, ugyanis ha ilyen kaliberű cuccokkal előrukkolva még mindig megy a szekér, akkor másra nem tudok gondolni. Kifejtsem? A helyzet az, hogy éppen aktuális sikerfilmek gyenge koppintását tolják ki DVD-re, körülbelül egy időben a lemásolt mozival.

Szóval amíg az emberek beültek a Legenda vagyok-ra, addig a polcokon már befigyelt az Asylum féle lézerlemez, amely csak szimplán, Omega vagyok címet kapta.
De ez volt a helyzet a Transformers-el, ugyanis ez náluk Transmorphers-ként működött, vagy a Terminátor, Terminators-ként.

Röviden: minimális költségvetésű filmek, jobbára megtévesztés céljából. A B-kategória alapfoka, gyenge minőségben tálalva.

És most, amikor Holmes a mozikban nyomoz, persze az Asylum kidobta az azonos című DVD-t, amelynek az előzetesét már csak azért érdemes megtekinteni, mert szét lehet röhögni rajt a fejünket. Csekk!

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet