2010. február 17.

Füstölgő Ászok 2. - Bérgyilkosok bálja

| | Leave a Comment
Volt ennek a második résznek, vagy mondhatni előzmény epizódnak valami létfontossága, hogy elkészüljön? Hát nem volt. Pár évvel ezelőtt az első rész a maga módján, de ütött, voltak benne jó dumák, ütős párbeszédek, brutális karakterek, ment a zúzda szinte végig, és persze Ben Affleck, valamint Ryan Reynolds két akkora figurát alakított, hogy nagyon. Mégsem volt világmegváltó film, és a második rész még annyira sem az.
Így, a második részre, ami nem több egy késő esti, Rtl Klubos akciófilmnél, nem tolongtak az első rész szereplői, na jó, csak páran. Affleck és Reynolds nincs ugyan, de helyettük kárpótol minket Vinnie Jones, aki szerintem egy igazi nagy badass, mint ahogy szinte minden filmjében.
A film egy FBI ügynökről szól, akinek a fejére busás vérdíjat tűztek ki, a bérgyilkosok pedig résen is vannak.
Szóval vannak itt is durva arcok, pár jó beszólás, meg minden, ami egy akciómoziba ugye kell, de az egyenesen DVD-re érkezett második rész nem igazán ütőképes, pláne nem az első epizódhoz képest. Maradjunk annyiban, hogy ez így egy jóindulatú 5 pont, ti messze kerüljétek el, én pedig többet ne is lássam.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet