2010. február 18.

Kezdődik a pletyka-lavina az új Batmanről

| | 1 comment
Szóval a Comic Book említette meg a következőket az elvileg jövőre érkező Batman harmadik részével kapcsolatban. Persze ezek nem megerősített infók, tehát senki ne vegye készpénznek.

Állítólag Rébusz lesz Batman ellenfele, aki még arra is rájön, ki lapul az álarc alatt (erről már volt régebben szó, ám akkor Nolan megcáfolta). Aztán helyet kap az Arkham elmegyógyintézet is, ahol több gonosztevő is felbukkanna pár pillanatra, többek közt Mr. Fagy.
Dick Grayson (Robin) és Barbara Gordon (Batgirl) is feltűnnek, ám nem öltenek jelmezt. Ezeken kívül szóba kerül Metropolis és Lex Luthor neve is a Supermanből, ha ebből lesz is valami, őket csak említeni fogják a filmben.

Ezeket csiripelik most, de szerintem (vagy legalábbis remélem) körülbelül a fele nem fog megvalósulni. Ha Nolannak van egy kis esze, akkor nem.

1 megjegyzés:

  1. Ha ez mind igaz, akkor lehet, hogy innentől lesz elcseszve a sorozat...

    VálaszTörlés

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet