2010. február 13.

Végre elkezdték az új Batmant!!!

| | 1 comment
Igen, három felkiáltójellel a címben!!! Most így, az éjszaka kellős közepén szerintem ez egy kellőképpen feelgood hír lesz.
A legfrissebb interjúban Christopher Nolan elárulta, hogy elkezdődtek a soron következő Batman mozi munkálatai. A rendező 2005-ben vette át a Denevérember reboot sorozatot, ezzel egy sokkal reálisabb képet adva az éjszakai igazságosztóról. Nem véletlen, hogy a 2008-as Dark Knight lett minden idők legsikeresebb Batman mozija.Jonah és David Goyern már el is kezdték írni a forgatókönyvet. A kérdés már csak egyedül az, hogy Christian Bale elvállalja-e harmadszorra is a címszerepet. Mostanában ugyanis megannyi felkérése van. Mindenesetre nem sok időt kap a válaszra, ugyanis a sorozat harmadik epizódja 2011-re már érkezne is.

1 megjegyzés:

  1. Ez tényleg egy jó hír!
    Tavaly tényleg volt néhány rémhír, hogy nem lesz harmadik rész, vagy éppen tolódik. De ez most már valami. Remélem Bale vállalja.

    VálaszTörlés

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet