2010. február 4.

Watchmen folytatás?

| | Leave a Comment
A Watchmen eddig minden idők egyik legsikeresebb képregénye. Sőt, az egyetlen olyan mű a kategóriában, amelyet irodalmi díjjal jutalmaztak. Ezen túl számtalan más egyéb elismerést kapott a képregény, tavaly pedig Zack Snyder, a 300 rendezője mozifilmet is forgatott a kiöregedett álarcos Őrzők történetéből, amely előtt bár le a kalappal, bevételt tekintve mégsem lett átütő siker.Felreppentek hírek, miszerint a képregénynek készülne egy folytatás. a DC-nél Paul Levitz azonban leállította az ezzel kapcsolatos megmozdulásokat, mivel nem tartja túlzottan jó ötletnek. Miután Dan DiDio vette át a helyét, ő ismét felvetette az ötletet, de egy újabb képregényen kívül különféle spin-off történeteket is szívesen olvasna. És természetesen a későbbiekben majd egy mozifilm is napvilágot látna. Már csak a két szerzőn-rajzolón, Moore-on, és Gibbons-on múlik minden...

Természetesen még ne vegyük készpénznek, és valójában nem tudom, mennyire lenne jó ötlet. Persze, így olvasva, hogy Watchmen folytatás, teljesen jól hangzik, de ha kicsit is belegondolunk, annyira precíz, és kidolgozott történet volt ez az egész, hogy lehet nem kéne bolygatni. Aztán majd kiderül.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet