2010. március 23.

Leo az Inceptionról

| | Leave a Comment
Azt ugye tudjuk, hogy Christopher Nolan új filmje, az Inception (itthon: Eredet) nyárra érkezik, és várós nagyon. Azt is tudtuk, hogy elég nagy mindfuck lesz, ám DiCaprio nyilatkozata ezt megerősítette.

"Talán úgy kéne nevezni az Eredet-et: agy-thriller. Arról szól, hogy mi minden játszódhat le egy emberi agyban, még bűncselekmények is. De Nolan A sötét lovag-ban és a Tökéletes trükk-ben már bebizonyította, attól zseniális, hogy nagyon bonyolult, több szinten játszódó történeteket is össze tud hozni egyetlen, nagyon szórakoztató ívbe. Márpedig ez a film nagyon sok szinten játszódik. Elképesztő vizuális effektusok lesznek benne, mindig minden átalakul, semmi nem biztos, minden perc új meglepetést hoz. Már én is nagyon várom, hogy megnézhessem a végleges változatot: remélem, egy-két dolgot megértek majd, ami most még nem tiszta…"

A filmet mégjobban várjuk? Naná! Trailert csekk, aki még nem látta volna!

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet