2010. április 10.

Exférj újratöltve

| | Leave a Comment
Szinte biztosra veszem, hogy Hollywood egyik, rejtett fiókjában a sok jól, vagy éppen kevésbé jól bevált recept között ott hever egy olyan is, amelyet csak akkor vesznek elő, amikor már semmi az égvilágon nem jut az eszükbe. Ez a recept pedig a tipikus, tönkrement házaspárról szóló sztori lenne, amelyet időnként kipofozgatnak kicsit, megvariálnak így vagy úgy, majd pár húzónévvel eladják. Na igen ám, és ki is lenne jobb húzónév egy ilyen átlagos, vasárnap esti, Rtl Klubos komédiához, mint Leonidas és Rachel? Így született meg az Exférj újratöltve.

Nem fogom azt a bizonyos virtuális tintát annyira pazarolni a filmre, ez már egyszer biztos. Van az exférj, aki fejvadász, és el kell kapnia az exfeleségét. És jönnek a bonyodalmak, a sziszifuszi adok-kapok, meg a poénnak szánt beszólások, de nekem valahogy abszolút nem mozdultak meg a rekeszizmaim a filmet nézve.

Az igazat megvallva Gerard Butler körülbelül a 300 óta nem kapott jó szerepet, míg Jennifer Aniston egyszerűen nem vászonra való, az ő képességei leragadtak a sorozatoknál.

Szerettek volna a kis romantika mellé poénokat is becsempészni, némi akcióval, de egy ilyen koktél elkészítése nem olyan egyszerű, így nagyon minimálisan kapunk ezt-azt az említett dolgokból, az Exférj újratöltve nem fog lekötni minket, és így lett 4/10, jóindulattal! A gáz az, hogy azt a pár poént már ellőtték az előzetesben is.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet