2010. május 6.

És akkor az Inception története!!!

| | Leave a Comment
Végre nyilvánosságra hozták az Inception (itthon: Eredet) című, új Nolan mozi történetét. Azt tudtuk, hogy valami eszement nagy a titkolózás, ráadásul Nolan tizenéves kora óta ül a sztorin, amikor még csak álmodozott arról, hogy valaha rendezni fog, ő már azóta szépítgeti, csiszolgatja az egészet.
Ja és hogy Leonardo DiCaprio, aki maga a főszereplő már nagyon várja a premiert, mivel akkor számára is talán tiszta lesz a történet minden része? Mi lesz itt, emberek?Na de a sztori!
Dom Cobb (Leo) egy tolvaj, a legjobb az extrakció művészetében. Ez annyit tesz, hogy információkat lop el az emberek elméjéből, amíg azok alszanak. Ilyenkor a legsebezhetőbb az emberi agy. Ez a tehetség elég mohó emberré tesz Cobbot, akinek így élete veszélyekkel teli, hátra kell hagynia mindent és mindenkit, akit szeretett. Mielőtt visszavonulna, még lenne egy utolsó meló, amely szinte lehetetlennek tűnik. Ám ezúttal Cobb és csapata számára egy szokatlan feladat vár: nem ellopni kell információkat, hanem behelyezni valakinek az agyába. Ez lenne a legtökéletesebb bűntény, ám egy ismeretlen ellenfél keresztülhúzza számításaikat, az illető ugyanis minden lépésüket előre tudja.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet