2010. augusztus 16.

Avatar újra a mozikban

| | 2 comments
Van most ugye Cameron új mániája, hogy plusz 9 perccel újra a mozikba küldi az Avatart, év végén meg jön a full extrás, második DVD anyag.
Készült is egy tv-spot a mozihoz.




Az Avatar nekem anno bejött, meg is kapta a 9 pontot, de így utólag visszagondolva ez a film csak mozivásznon üt, kisképernyőn nem adná vissza a látványt olyan szinten.

2 megjegyzés:

  1. én nem értem Cameron mit akar, hogy újra moziba viszi... ennyire nincs semmi ötlete? még több pénzt akar a filmből? nem mintha nem lenne neki így is elég. de most komolyan, ha más rendező plusz 9 perccel megnyom egy filmet, akkor azt a dvd-re pakolja rá, nem küldi újra moziba az egészet. nem tudom, kinek ér meg egy mozijegy árat, hogy egy kicsivel többet lásson a filmből.

    VálaszTörlés
  2. Nekem is ez jutott eszembe, hogy inkább rakta volna rá DVD-re. Ez már csak arra megy ki, hogy felvágjon. Meg emlékszem, pár hónapja hogy ki volt akadva, amikor az Alice megelőzte az Avatart. Valamikor akkor döntötte el, hogy újra vetíteni fogják, plusz 9 perccel.

    VálaszTörlés

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet