2010. augusztus 22.

Hírek vasárnapra

| | Leave a Comment
Elkészül a Hellraiser 9. része. Az első rész 1987-ben jött ki, azóta 8 részt forgattak le. Pár évvel ezelőtt szó volt egy remake-ről, amely most átfordult folytatásba, ősszel kezdik forgatni. A rendező Victor Garcia (Visszatérés a Kísértet-hegyre). Pinhead szerepében persze továbbra is Doug Bradley.

3D-ben forgatják le az Avengers-t, és februárban neki is látnak.

Mégis lesz Tini Nindzsa Teknőcök mozifilm. Az Iron Man és a Punisher forgatókönyv írói fognak vésni hozzá szkriptet, és az egész a régi TMNT képregényekre fog hajazni. Azt még nem tudni, CGI vagy élőszemélyes teknősök lesznek-e.

Shie LaBeouf (Transformers, Disturbia) is benne lesz az Indiana Jones következő részében. Remélem, hogy nem a tőle megszokott karaktert szabják rá, mert akkor a szövegének fele ezúttal is: "Nenenenenenenenenene"

Jön a Passion Play: Megan Fox egy angyalt (vagy valami ahhoz hasonlót) alakít, elrabolják, aztán jön Mickey Rourke, és egymásba szeretnek, de nem egészen úgy, ahogy azt szokás.

X-Men First Class infók: a hatvanas években fog játszódni, megtudjuk, mit akart elérni Magneto és a Professzor az egész X-Mennel. Xavier pedig még tolószék nélkül lesz látható, de a végén kiderül, mi történt vele.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet