2010. augusztus 17.

Hová tűntek? - Andrew Dice Clay

| | Leave a Comment
Akkor egy új rovattal bővül az oldal. Sőt, nem csak ez lesz újdonság, mert akad pár ötletem, de mindent szépen, sorban.
A „Hová tűntek?” részben olyan színészek, rendezők, stb. lesznek olvashatók, akikről már jó ideje nem hallott a nagyvilág.

Andrew Dice Clay. Gondolom mindenki emlékszik rá, hiszen a kilencvenes években itthon Nagy Feró hangján szólalt meg a Ford Fairlane Kalandjai című akció-vígjátékban. Mondhatni, ez a legismertebb filmje. Itthon siker volt, odakint pedig valami hihetetlen, mekkora bukta.

Andrew 1957. szeptember 29-én született New Yorkban. Komikus, énekes és színész. Nem egyszer jelölték „Legrosszabb színész” kategóriában. Stand-up komikusként aratott inkább sikereket, sajátos, szexista stílusára és fekete humorára akkoriban nagyon vevő volt a nép. Filmes karrierje a nyolcvanas években kezdődött, ám nagyobb kaliberű moziban soha nem láthattuk őt. Legutolsó filmjére immáron tíz éve került sor, azóta próbál visszakerülni a vászonra, ám sikertelenül. 2007-ben azonban egy pár epizódos, róla szóló valóságshow erejéig ismét láthatta őt Amerika.

Clay mára elvált, két fia van. Egyedül él és depresszióval küzd, mivel a mai napig nem tudta feldolgozni, hogy nem kíváncsi rá senki. Nem valószínű, hogy valaha látni fogjuk még filmekben.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet