2010. augusztus 14.

Jared Leto alive!

| | 1 comment
A tegnapi nap folyamán sikerült élőben látnom egyik kedvenc színészemet, Jared Letót. Persze ez egy 30 Seconds to Mars koncert keretein belül valósult meg, nem ám csak úgy. Nos, az igazat megvallva, valamilyen szinten egy picikét egy világ omlott össze bennem. A várakozás meg volt, hogy huh mindjárt jön, basszus, a Jared Leto, aki a Mr. Nobodyban, a Fegyvernepperben, vagy épp a Rekviem egy álomért-ban mind-mind nagyszerű színészként bizonyított. Ám amikor felvillantak a fények...bumm. Kész, vége, ennyi volt. Sajnálom hogy ezt kell mondanom, tudom, hogy szeret kihívóan felöltözni, meg oké, fesse a szemét, nem is az, de annyira ízléstelen kinézete volt, hogy megér egy posztot. No persze biztos rengeteg sikítozó rajongó akadt az ellenkező nemből, akiknek pont, hogy ez jött be, és tudom, hogy a megjelenés nem minden, de azért igen is sokat számít. És most valahogy jobban hajazott egy Ellis regény homoszexuális szereplőjére, mint arra a Jared Letóra, akit tisztelek és becsülök, mint színészt (nálam előbb színész, aztán zenész, akárcsak a valóságban).
Szóval kicsikét csalódtam abban, hogy képes ilyen ruhákat felölteni, oké tudom, hogy sztárság meg minden, de az a hátranyalt, szőke séró még inkább rátett egy lapáttal. Mindenesetre várom a következő filmjét: 2011-ben a Bitter című drámában fogjuk látni.

És akkor íme egy kép róla, amint tegnap nyomult:

1 megjegyzés:

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet