2010. szeptember 30.

Mától adják

| | Leave a Comment
Végre, akadt ami tényleg érdekelne! Az más kérdés, hogy mikor nézem meg, és hogy mikor írok róla, de megteszem ami tőlem telik. Lássuk!

Tőzsdecápák - A pénz nem alszik - Huszonhárom év után megjött a folytatás. Egy héttel a nagy premier után hozzánk is eljutott, Michael Douglas és Shia LaBeouf (utóbbi miatt húzom a számat, nem is kicsit), a rendezői székben pedig Oliver Stone. Meglessük, érdekel.
Sammy nagy kalandja - A titkos átjáró - 3D-s animáció egy teknősről, gondolom egyenesen gyerekeknek.
Pancser Police - A fordítást inkább hagyjuk. Azért nem kapott rossz kritikákat. Lehet, hogy végre megkedvelem Ferrell-t? Meg azért - még ha csak mellékszereplő is - nekem Samuel L. Jackson egy bizonyos mértékig garancia! Tuti nézős akció-vígjáték.
Nők férfiak nélkül - Francia, német, osztrák dráma.
Mary és Max - Ausztrál animációs film. Eléggé szürreális képi világgal bír, akinek bejött pl. a Halott menyasszony, na az érti miről beszélek. Tavaly a Sundance Filmfesztivált ezzel nyitották, az Annecy Filmfesztiválon pedig fődíjat nyert! Imdb-n 8 pont felett van az átlag. Nincs agyon reklámozva, elvan a maga kis független filmvilágában, röhögjetek ki, de engem most speciel ez érdekel a legjobban.
Dumas - Francia, történelmi kalandfilm, az íróról.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet