2010. szeptember 26.

Sorozatajánló: The Event - Az Esemény (Pilot)

| | Leave a Comment
Azért a vegyes érzelmek most súrolják a plafont ezerrel! Konkrétan megnézed az első részt, nem nagyon vágod, hogy mi is történik, mert szinte végig rébuszokban beszélnek, csak sejtesz ezt-azt. Elég gyakoriak – ezáltal zavaróak is – az időbeli ugrások, de ezt úgy képzeld el, hogy hónapokkal korábban, aztán jelen. Hetekkel korábban, majd jelen. És persze több szálon fut az egész, és minden ágában ugrálnak az időben, nagyon oda kell figyelni.

Nehéz írni egy olyan epizódról, amelyben sok konkrétum nincs, mégis annyi minden történik. Van amerikai elnök (Obama után szabadon színes bőrű), aki egy rejtélyes bejelentésre készül. Látunk egy eltérített repülőt, ám az elkövető srác előéletébe is bepillantást nyerhetünk az egyik időugrás során. Mondom: elég nehéz írni róla. Amúgy meg minden további szó a tartalomról durva spoiler lenne, úgyhogy inkább nem mondok többet. Talán annyit még, hogy egy baromi nagy esemény áll a végkifejlet hátterében, amelynek köze van az emberrablásokhoz.

Nem tudom, mit akarnak kihozni belőle, gondolom szépen, lassan fog kibontakozni minden, de basszus, a vége nem tetszett! Komolyan úgy voltam vele, hogy na akkor egy egész korrekt sorozat, de a legvége elvette kicsit a kedvem. Abszolút nem illett bele az előzményekbe, teljesen más irányba terelte el a sorozatot. De attól még kíváncsi vagyok a többi részre is, bár nem ülök tűkön, de ha kevesebb lesz az időbeli ugrálás, meg nem fogják halmozni a kérdéseket – esetleg megválaszolatlanul hagyni – akkor hetente nézni fogom.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet