2010. október 8.

Egy éves a moziZoom

| | Leave a Comment
Oké, tudom, hogy nem egy nagy szám, főleg nem blog-viszonylatban, filmes oldalak között meg pláne csak egy csepp a tengerben, de akkor is! Egy évvel ezelőtt született az első bejegyzés. Akkor még úgy voltam vele, hogy 2-3 naponta frissül az oldal, és csak filmes beszámolók lesznek, de végül csak átalakult amolyan hírfolyammá.

Az egy év alatt 704 bejegyzés született (ezzel együtt), és 94 komment érkezett. Amúgy eléggé meg kell kapaszkodnia annak, aki manapság mozis blogba vágja a fejszéjét, mivel nyüzsögnek a filmes oldalak ezen a téren, és gondolom mindenkinek megvan már a saját kedvence, amit naponta látogat. Szóval részemről is elég húzós dolog volt pont egy ilyen blog indítása, de úgy vagyok vele, hogy majd lesz valahogy. Rengeteg egyéb ötletem van még, amiket más oldalakon nem láttam, vagy csak nagyon ritkán.

Most jön a dolog rosszabb része: mivel még mindig nincs gépem, és nem látom értelmét annak, hogy kétnaponta posztoljak valami rövidet, ezért amíg helyre nem állnak a dolgok, addig az oldal átmenetileg szünetel. Lehet, hogy már holnap visszatérek, de lehet, hogy csak jövő héten.

Mindenesetre addig happy birthday van.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet