2010. november 1.

Az embereknek bejött a Saw 3D

| | Leave a Comment
Ó, az a bizonyos első rész. Mondhatjuk úgy is, hogy a Fűrész annak idején újított a műfaján belül. Lehet vitázni, hogy thriller, vagy horror, nem is az a lényeg. Ahogy gyarapodtak az epizódok, úgy csökkent a népszerűség, kezdett picit erőltetett lenni a dolog, erre idén megkaptuk az utolsó részt. Elvileg nyolc részes lett volna a széria, de a tavalyi, hatodik epizód lett a legkisebb bevételt hozó, így már csak egy felvonásra bólintott rá a stúdió. Ráadásul csalogatás szempontjából 3D-s lett a film.

Gondolom minden valamire való Fűrész rajongó várja már, hogy mi is lesz az évekig elnyújtott história vége. Persze ez olyan dolog, hogy szubjektív - én még nem láttam - de állítólag kiábrándító lett a befejezés. A hetedik részt 20 millióból forgatták, és eddig ezt sikerült is visszahoznia. Imdb-n perpillanat 6,8 az átlaga. Ideje lenne már megnézni, hogy írjak róla, és persze hajt is a kíváncsiság, hogyan zárták le a történetet.

A legjobb hétvégi bevételt Amerikában tehát a Saw utolsó darabja tudhatja magának, leszorítva eddigi első helyéről a Paranormal Activity második részét. Ezen a hétvégén a szellemes ál-dokumentumfilm 16 és fél millióval lett gazdagabb. Ami még nagyon jól tartja magát, az a Red című képregény adaptáció. Főszerepekben Bruce Willis, Morgan Freeman vagy épp Mary-Louise Parker. Közel 11 milliót hozott nekik ez a hétvége, így már közel járnak a 60-hoz.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet