2010. november 29.

Bay cáfolja a rosszindulatú pletykákat

| | Leave a Comment
Mert ugye elkezdett terjengeni a világhálón, hogy a Transformers harmadik részének 3D-s technikájával bizony gondok vannak. Bay eleinte szimplán csak 2D-t akart, de a stúdió végül rábeszélte. Saját weboldalára pedig ezt írta azoknak, akik kételkednek a film technikájában:
"Nahát, most olvasom csak a neten, hogy mit ír néhány idióta, aki azt hiszi, tudja, mi dörgés. Ez komoly? Ugyan, gyertek már be a vágószobába és megmutatom, hogy milyen csodaszép a 3D. Élőszereplős film még sosem feszegette ennyire a 3D határait, mint a Transformers 3. Az egész filmet 3D-kamerákkal forgattuk és imádtam 3D-ben forgatni." 

Perpillanat úgy vagyok vele, hogyha sikerül olyan szép harcokat belevinni a harmadik részbe, mint amilyenek a másodikban is voltak, akkor már csak azért megéri megnézni. Korábban Bay azt is nyilatkozta, hogy tanultak a második rész hibáiból, konkrétan a történet butaságából, így azokat is próbálják kiküszöbölni. Ha hihetünk neki, akkor végre az utolsó részre összekapják magukat.

A Transformers harmadik része 2011 június 30-án kerül a magyar mozikba, az alcím Dark of the Moon lesz. Az első előzetes pedig pár héten belül érkezik.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet