2010. november 28.

Kihalt az idei mezőny?

| | 1 comment
Ne már! Tényleg a végére alig maradt valami? Eddig olyan szinten pörgött az év, hogy nem győztük követni. Most meg az utolsó hónapra szépen kifulladt. Pedig általában az év végén is megszokták lepni az embereket, de ahogy nézem a maradék premiereket, hát nem is tudom. Persze ez megint olyan, hogy nézőpont kérdése, kinek mi jön be.

Amit várok még az idei évtől, az összesen négy film. Igazából ezek is olyan filmek, amik mellett egy évközi nagy filmlavina kellős közepén lehet, hogy simán elmennék, vagy csak tologatnám a megnézésüket. Azonban most ez van és ezt kell szeretni.

  • Red. Na ez, ami mellett a másik három simán eltörpül.
  • MegaAgy. Nem aratott nagy sikereket eddig, de én végül is várom. Nem is nagyok az elvárásaim, nem akarok koppanni. Tudom, hogy minden bizonnyal nem egy 100%-s produkció. 
  • Aztán a Tron: Örökség. Ez előtt feltétlenül be kell iktatni az első részt. Kíváncsi leszek a 3D-s élményre, mert amiket eddig a trailerekből láttunk, azok még egy dimenzióval ütni fognak. 
  • Végezetül pedig a Little Fockers. Bár a második már nem volt olyan jó, mint az első, azért még reménykedem. Az Utódomra ütök elég hülye cím, de ebbe inkább nem megyek bele.
Ennyi, valahogy nem sikerült nagy meglepetést hozniuk, pedig a Scott Pilgrim elvileg idén jött volna, de januárban lesz a premier. Bár ahogy ismerem magam, nem fogom megvárni. Marad pár régi film, amik már várnak újranézésre, aztán meg majd írok valamikor.

1 megjegyzés:

  1. engem már csak az "új" Woody Allen film (You Will Meet A Tall Dark Stranger) érdekel, de az nagyon.

    VálaszTörlés

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet