2010. november 24.

Stephen King szerint a legjobb horror a...

| | Leave a Comment
Let me in! Igen, a horror nagymestere az elmúlt 20 év legjobb amerikai horrorfilmjének választotta meg a svéd Let the Right one in című film amerikai változatát. Az van amúgy, hogy sokan húzták a szájukat, mivel Hollywood ismét lecsapott egy filmre, és ez teljesen jogos felháborodás volt. Bár bevallom, nekem az eredeti nem igazán nyerte el a tetszésemet. A könyvnek még adni akarok egy esélyt mindenképp. Csak közben meg az történt, hogy a remake elég nagy siker lett. De tényleg, a kritikusok is nagyon dicsérték, valamint a portálokon is elég szép átlaggal látták el a szavazók. És ha már maga Stephen King ajánlásával látták el a plakátot, akkor lehet valami a dologban.

Hazai megjelenésről nincs hír. Elképzelhető az is, hogy nálunk egyenesen DVD-re jön ki, de sosem lehet tudni. A feldolgozásban amúgy a vámpír-lányt Chloe Moretz alakítja, akinek egyik legemlékezetesebb alakítása a Kick-Ass-ben volt, mint Hit-Girl.

Na de most akkor tessék, a már említett plakát.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet