2010. december 30.

Hová tűntek? - James Michael Tyler

| | Leave a Comment
Ki ne emlékezne a Jóbarátok sorozat szőke pultosára, Güntherre? Igazi színt vitt a sorozatba, de hogy ki is ő valójában, azt kevesen tudják.

James Michael Tyler 1962-ben született, a Mississippi állambeli Winonában. Öt testvére közül ő a legfiatalabb. Tizenegy éves volt, amikor apja elhunyt, ezután egyik nővérével elköltözött a dél-carolinai Andersonba. Először geológus, később dráma szakon diplomázott. 1988-ban aztán elköltözött Los Angelesbe, ahol nyolc albérlőtársával osztozott egy két hálószobás lakáson.
A Jóbarátokba egy elég érdekes módon került be James: ő volt az egyetlen a meghallgatottak közül, aki tudta kezelni az expresso gépet. Előtte ugyanis dolgozott kávézóban. Ráadásul a szőke frizura is egy véletlen műve: egyik barátja, aki fodrásznak tanult, pont előtte nap kísérletezett James haján, a producernek pedig annyira tetszett, hogy úgy döntött, megtartják.

James Michael Tyler amúgy sosem kapott komolyabb szerepet. A Jóbarátokon kívül néhány TV-filmben láthattuk őt, esetleg pár sorozat egy-egy epizódjában bukkant fel. Például a Sabrina a tiniboszorkány, vagy épp a Dokik.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet