2010. december 16.

Mi lesz így a Vasember 3-al?

| | Leave a Comment
Ajjaj. Korábban már esett szó arról, hogy a Disney megvette a filmet, amely már ha úgy vesszük, kicsikét rossz ómen, tekintettel arra, hogy az egeres stúdió nem kicsit szokta kiherélni az égisze alatt készült mozikat. Most azonban Jon Favreau, az első két rész rendezője jelentette ki, hogy bizony az Iron Man 3-at már nem ő fogja rendezni. És ez rossz hír, mivel az első két résszel nagyon jól megbirkózott.


Twitterén jelentette ki, hogy helyette a Magic Kingdoom-ot fogja rendezni. És hogy kicsit ráunt, mást is szeretne csinálni. Sokan rebesgetik amúgy, hogy kicsit tart attól, hogy az Avengers mozival milyen irányba megy el Iron Man, mivel a soron következő Marvel filmek fogják részben meghatározni a harmadik Vasember filmet. Így hát inkább kiszállt. De olyat is olvasni, hogy túl sokat kért. Mindenesetre a Marvelnek nem szabad a véletlenre bíznia, hogy kit küld Favreau helyére.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet