2011. március 31.

Ez lesz a Rum Diary

| | 1 comment
Erről a filmről eddig itt még nem esett szó, pedig már egy ideje repkedtek a hírmorzsák, na most akkor összegyűjtöm, mit érdemes tudni a dologról. A Rum Diary (itthon: Rumnapló) egy Hunter S. Thompson regényen alapul, ő írta többek közt a Félelem és Reszketést is. A filmváltozat már jó ideje tervbe volt véve, végül tavaly el is készültek a forgatással. A főszerepet ezúttal is Johhny Deppre osztották.

Paul Kemp alkoholista újságírónak elege lesz New Yorkból, így fogja magát, összecuccol, majd a Karib-Tengeri San Juan felé veszi az irányt. Sikerül elhelyezkednie egy napilapnál, ráadásul pont kapóra jön neki, hogy a rum csak alig drágább, mint az ivóvíz, szóval elkezdi halálra inni magát. A szerkesztőségnél pedig egyetlen épeszű ember sem dolgozik.

A film további szerepeiben itt lesz Aaron Eckhart, Amber Heard és Giovanni Ribisi is. A rendezést ezúttal azonban nem Terry Gilliamre (kááár), hanem Bruce Robinsonra osztották, aki eddig főleg színészként tevékenykedett, valamint a '90-es évek elején rendezett pár tv-filmet. Kíváncsi leszek, mit sikerül összehoznia.

Az eddigi hírek mellett azért is született meg ez az összegző poszt, mivel végre megvan a premier dátuma, hosszú idő után: Amerikában idén október 28-án mutatják majd be. Addig talán a könyvet is sikerül elolvasni, mivel lehet, hogy szégyen, de nekem eddig kimaradt.

1 megjegyzés:

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet