2011. március 6.

Gens bevállalná a Daredevil-t

| | Leave a Comment
A Daredevil - Fenegyerek 2003-as adaptációja után elég sokáig szóban forgott a film folytatása, de végül elvetették a dolgot, ráadásul Affleck sem volt annyira oda az ötletért. Pedig megvolt a szál, amin tovább indulnának, még az ellenfél személye is kézenfekvő volt. Ráadásul Jason Statham is jelezte, milyen szívesen magára öltené Daredevil jelmezét. A stúdió azonban inkább a reboot mellett döntött, vagyis újra forgatják az egészet, tiszta lappal indulnak. Xavier Gens, a Hitman rendezője már be is jelentette, hogy vállalná a rendezést, vannak ötletei a filmmel kapcsolatban. Eredet-sztori lenne, nem egy flashback kapcsán tudatná velünk, hogyan lett Matt Murdock éjszakai igazságosztó, hanem innen indulna a film, és szépen sorban alakulna ki Daredevil személyisége. Realisztikusabb dolgokra törekedne inkább, mint Nolan a Batmannél. Ja, és azt hozzátette, hogy szerinte Sam Worthington kiváló lenne főhősnek.

Oké, akkor ez így rendben is volna, egész jól hangzik, még akkor is, ha a Hitman nem lett egy kolosszális mozi. Nekem amúgy az Affleck-féle Daredevil, hát nem mondom, hogy bejött, de nem is aláznám a sárga földig, ha írnék róla. Persze, nem egy nagy film ez sem, de mindenképp rosszabbra számítottam, mielőtt láttam.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet