2011. március 24.

Mától adják

| | 2 comments
Engem a sok lehúzó kritika sem rettentett el a Föld Inváziójától, majd a héten már remélem azt is sikerül pótolni. De azért erre a napra is jutott premier, majd egyszer azokat is.

Ébredj velünk! - Amerikai vígjáték Diane Keatonnal és Harrison Forddal.
Millenium 3. - A kártyavár összedől - dán-német-svéd krimi-thriller-dráma. Ennyi azt hiszem.
Sucker Punch - Álomháború - Ezt majd feltétlenül. Bízom Snyderben.
Sas - Történelmi kalandfilm.

2 megjegyzés:

  1. A Sucker Punch-csal én úgy vagyok, hogy ha csak a trailerben látottakat egészítik ki másfél órás történés nélküli egymásra bámulással, már akkor is kurva jó film :D
    Megdöbbentő amúgy a sok 1/10-es kritika. Azért ahhoz, hogy ilyen alacsony pontszámot kapjon egy film, semmi értékelhetőnek nem szabad lenni benne. A trailer alapján viszont itt max a történeten csúszhat el a dolog, de aki a történet miatt ül be egy ilyen látványorgiára, az nem tudom, hol élt eddig.
    Moziba szerintem nem fogok rá eljutni, de BluRay-en biztos, hogy megnézem majd. 2011 egyik legjobban várt filmje nálam.

    VálaszTörlés
  2. Tényleg durva, hogy lehúzták kb. mindenhol. Azért az 1/10 már túlzás így látatlanban, hiszen a látványvilág már eleve megér valamennyit. Majd valamikor lecsekkoljuk :)

    VálaszTörlés

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet