2011. március 8.

Sheen kirúgva

| | 1 comment
Mostanában Charlie Sheen-től hangos a sajtó, a legfrissebb hír vele kapcsolatban pedig: a Két pasi meg egy kicsi című sorozatból végül felfüggesztették, végleg. Az egész dolog előzménye az volt, hogy Sheen nem túl szépeket mondott a show producerére, Chuck Lorre-ra. Végül a stúdió a színész távozása mellett döntött, de most jön a pláne! Sheen alaposan elbaltázta, mivel epizódonként - most figyelj - 1,8 millió dollárt kapott, ezzel ő volt a jelenkori televíziózás legfizetettebb sorozatszínésze. Hoppá, mi? Persze ehhez a sorozat sikere is kellett, amely elképzelhető, hogy hamarosan összeomlik. Ugyanis a széria folytatódik, Sheen karaktere ki lesz írva a sorozatból, helyére új szereplő érkezik. Az ilyen húzások sajnos nem szoktak jól beválni, főleg a nagyobb múltú sorozatoknál. Persze majd kiderül. Mindenesetre az ő figurája meghatározó és utánozhatatlan volt.

1 megjegyzés:

  1. Sheen-el néha tényleg kicsit elszalad a ló, de nem egy elveszett alak, nem kell őt félteni. A sorozatot tényleg sajnálom.

    VálaszTörlés

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet