2011. április 13.

Amerikai Pite 4., Gotti-film, na meg a többiek

| | Leave a Comment
Összegyűlt néhány hírmorzsa, amelyekről most nincs kedvem-erőm külön posztolni, úgyhogy besűrítettem egybe.

  • Alyson Hannigan már biztos, hogy szerepelni fog az Amerikai Pite 4-ben. Ő alakított Michelle-t, a "furulyás" lányt. A sztori szerint ő és Jim már házasok, gyerekük van, de persze sor kerül majd egy nagy találkozóra a régi barátokkal. Ha minden igaz, nyár elején startolják a forgatást!
  • Film készül John Gotti életéből. A neves gengsztermoziban olyan színészek bukkannak fel, mint Joe Pesci, Lindsay Lohan, valamint John Travolta. A rendező Nick Cassavetes lesz, a forgatást pedig maga a Don családja is felügyeli állítólag.
  • Joseph Kosinski első rendezése a Tron folytatás volt, a második mozija pedig a Horizons című sci-fi lesz, amelynek produceri munkáját David Fincher fogja ellátni. A főszereplő Tom Cruise, aki egy poszt-apok világban  talál egy hibernált nőt, aki 60 év után ébred fel, de a nő úgy néz ki, ismeri Cruise karakterét valahonnan.
  • A Relativity Media nagyon akarja Bradley Coopert A Holló remake élére, aki egyelőre még nem mondott az ajánlatra semmit.
  • Azt ugye tudja mindenki, aki hallgat Green Day-t, hogy az American Idiot albumuknak külön története van, mármint úgy, hogy az album dalai összefüggő, komplett sztorit mesélnek el. A lemeznek már van színpadi változata, de ezúttal mozifilm is készülhet belőle. Még az sem kizárt, hogy maga a frontember Billie Joe Armstrong lesz a főszereplő.

Na, azt hiszem ennyit akartam.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet