2011. május 18.

Cannes-i rövidfilmes online magazin a Daazo.com-tól

| | Leave a Comment
A Daazo.com az Európai Unió MEDIA programja által támogatott rövidfilmes közösségi weboldal filmkészítőknek és filmrajongóknak. többezernyi kortárs rövidfilm bemutatása mellett fő célja, hogy olyan filmeket is a közönség elé tárjanak, amelyek a magyar és azegyetemes filmkultúra kiemelkedő, klasszikus darabjai. A Daazo.com-on ezenkívül rövidfilmes hírek, pályázati felhívások és fesztiválbeszámolók is találhatóak, és számos rövidfilm-filmversenynek is otthont ad a honlap. A Daazo Shortfilms letöltésével pedig már IPhone on, iPod-on és iPad-en is elérhetőek a Daazo.com honlapján található rövidfilmek, filmes háttérinformációk és egyéb rövidfilmes tartalmak, többek között az online magazin is.


Tőlük érkezett egy újabb hírlevél, melyben egy kattintásra elérhető, ingyenes, online PDF filmmagazinra hívják fel a figyelmet, benne mindenféle sok jósággal, amely a Cannes Filmfesztivállal kapcsolatos.

Az angol nyelvű magazin a következő linkre kattintva érhető el: http://daazo.com/wosh_cannes

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet