2011. május 30.

Jackie Chan 100. filmje!

| | 1 comment
Az 1911 lesz Jackie Chan századik filmje, hoppá, ezúton is gratulálunk neki. Valójában ő egy olyan színész, akit sosem kedveltem túlságosan, de talán azért, mert nem vetettem bele magam a filmjeibe. Amúgy elismerem őt, de ennyi.

A Kínai Köztársaság történetét fogja elmesélni az 1911, amelyben Chan nem csak főszereplő, hanem az egyik rendező is lesz. Októberben mutatják be a mozik.

1 megjegyzés:

  1. Én úgy 10-15 évvel ezelőtt valóságos megszállottja voltam Jackie Chan filmjeinek. Emlékszem, amikor leadták egy-egy filmjét a tévében, mindig felvettem videóra, és utána naponta megnéztem őket, néha egymás után többször is. Egyszer, amikor betegen nyomtam az ágyat, konkrétan 16x néztem meg 1 hét leforgása alatt a Városi Vadászt, de a Részeges karatemestert és a Nagy balhét se tudnám összeszámolni, olyan sokszor belöktem a lejátszóba. Most már nem vagyok akkora fanatikus, de azért évről-évre újrázom a kedvenceimet, meg a mester legújabb filmjeit is többé-kevésbé igyekszem követni. Az utóbbi években egy egészen új oldaláról mutatkozik meg Jackie, egészen komoly, drámai szerepekben játszik, de meglepően jó és hiteles alakításokat nyújt, úgyhogy szerintem nem lesz gond ezzel a filmmel sem :)

    VálaszTörlés

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet