2011. június 28.

Csak szexre kellesz (No Strings Attached)

| | Leave a Comment
Hát ez így sajnos egy limonádé-film lett, semmi több. Persze nem vártam sokat, mondjuk annyit, amennyit aztán meg is kaptam, de ez tipikusan az a kategória, amit simán ki lehet hagyni.


Így kell elrettentő példát kreálni abból, hogyan ne nyújtsunk egy maximum nyolcvan percesre elhúzható témát közel két órásra. Ha ez egy alig másfél órás film lett volna, semmi gond nem lenne, legalábbis nem ennyi.

A sztori röviden annyi, hogy adott egy srác, meg egy csaj, akik a beharangozó sztorival ellentétben nem olyan hű de nagy barátok, csak találkoztak párszor, aztán egyszer csak lefekszenek egymással, innentől pedig szexbarátok lesznek. A baj ugye onnan indul, hogy a srác végül többet akar, de a csaj pedig nem. Micsoda fordulat!

Valójában a szereplőkkel nem volt gondom. Ashton Kutcher nem egy giga nagy színész, de bírom, mert amit csinál, az jó, és ennyi bőven elég. Natalie Portmant kicsit furcsa volt látni a Black Swan után ilyen filmben, mert mondjuk ég és föld a kettő. Valójában remek párost alkotnak, ami fontos. A legjobbak azonban mégis a mellékszereplők, mint például Ludacris, aki keveset szerepel, de akkor nagyot alakít. A másik ilyen, talán a film legjobbja, a laza apuka, ugyanis az ő szerepében a nagyszerű Kevin Kline sziporkázik.

Mint már említettem, limonádé a javából. Nem kapunk váratlan fordulatokat, helyette befigyelnek az üresjáratok, a néhol kínos, de azért szerencsére néhol tényleg jól működő poénok (sajnos az elsőből van több). A végeredmény pedig 5/10, ha nincs jobb dolgod, egyszer simán belefér, de akár ki is hagyhatod.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet