2011. június 9.

Jöhet a Rumnapló!

| | Leave a Comment
A napokban fejeztem be a Rumnaplót, és basszus, ha eddig nem olvastátok, akkor én ezt k*rvára ajánlom. Hunter S. Thompson regényéből idén érkezik a film, egy ideje már amúgy is elakartam olvasni, de most, hogy októberre jön a mozi, már végképp rászántam magam. Mondhatni, az egyik kedvenc könyvem lett, annyira magával sodor a hangulata, Thompson írásával párosítva, hogy szinte letehetetlen.

A történet főhőse az alkoholista újságíró, Paul Kemp, akinek elege lesz New Yorkból, ezért a Puerto Rico-i San Juanba költözik, ahol egy angol nyelvű lapnál helyezkedik el. A szerkesztőségben konkrétan mindenki piás, így már munkába menet felhajtják az első rumot, majd este meló után folytatódik az ivászat eszméletvesztésig. A lap a csőd szélén, Kemp egy szerelmi háromszögbe bonyolódik, a részeg firkászok pedig balhékba keverednek a hatóságokkal, és közeledik egy karnevál is, ahol hát lesz mit meginni.

Csak remélni tudom, hogy a film lesz annyira jó, mint a Thompson korábban megadaptált regénye, a Félelem és Reszketés Las Vegasban, mert a történet azért itt is adva van hozzá. Bár azzal, hogy ennyire tetszik a könyv, most elég magas elvárásokat állítok fel a filmmel szemben. A főszerepet ezúttal is Johnny Depp alakítja, mellette Amber Heard vezeti a női vonalat. De például Aaron Eckhart is szerepelni fog.

Október 28., ha nem tolják el megint a premiert, mert elvileg már tavaly jött volna a film - mondjuk ez nem éppen jó jel, hogy egy évet csúsztatták a bemutatót.

Johnny Depp a forgatáson

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet