2011. június 1.

New York, I Love You

| | Leave a Comment
Hoppá, ezt a filmet még művészmoziban néztük anno a premier környékén, és még nem is írtam róla. Nem is fogok túl sok szót ejteni, de a lényeget kifejtem. Az van ugyanis, hogy a Párizs, szeretlek! mintájára ezúttal a Nagy Almában szövődött kapcsolatokról forgattak kisfilmeket rendezők, amik végül egy csokorban végezték - ennek a végeredménye lett ez a mozi.


Az apró szösszenetek közt akadtak jobbak, illetve kevésbé jók, valamint egy-két kakukktojás, amit nem igazán értettem, mit keresett itt. A kedvencem - gondolom ezzel sokan így vannak - az Anton Yelchin-es, valamint az idős páros, amit szimplán csak aranyosnak találtam, ahogy szurkálódnak egymással. A szereplőgárda amúgy parádés, mindvégig innen-onnan ismerős arcok bukkannak fel, a teljes listát itt találjátok.

Így utólag visszagondolva ez 6/10, de egyáltalán nem az újranézhető fajtából. Ha kihagyják a történeteket megszakító városképi bevágásokat, akkor bizony lett volna hiányérzet, hiszen pontosan ezek miatt kapott el a New York hangulat és szippantott magába a film.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet