2011. július 22.

Ő a megoldás (All About Steve)

Sandra Bullock épphogy átvehette a Szív Bajnokáért az Oscar-díjat, pár nappal később az Arany Málnát is neki ítélték, méghozzá ezért a filmért.

Úgy konkrétan az egész filmet be is lehet mutatni ezzel a képpel:


Ezúttal egy különc csajt formált meg, aki nem csak a végletekig idegesítő, de az még csak hab a tortán, hogy egyetlen pillanatig sem tudunk azonosulni vele, ne adj isten drukkolni neki.

A magának való természetű Marynek szülei összehoznak egy vakrandit a híradós operatőrrel, Steve-vel (Bradley Cooper). Mivel a srác látszólag minden várakozást felül múlt, Mary már a kocsiban rávetődik, neki pedig lassacskán összeáll a kép, hogy valami nem stimmel a lánnyal, így gyorsan le is lécel.

Mary munkáját tekintve keresztrejtvényeket kreál, így gyorsan áldoz is egy teljes rejtvényt Steve-nek, ilyen megoldásokkal, hogy Steve haja színe, illata, stb... Emiatt ki is rúgják, aztán úgy dönt, hogy a srác nyomába ered.

Az egész film a mélybe hullik azzal, hogy baromi kínos. Romantikusnak nagyon halványan nevezném, a poénok (már ha azokat tényleg annak szánták) pedig nem működtek. Talán az első híradós jeleneteknél volt egy-két, nagyon gyenge mosolyra derítő pillanat, de ki is fújt.

Bullock játékáról még annyit, hogy az idegesítő faktort magasról veri ugyan, a fekete pont azonban mégis az íróknak jár. Legalább szegény nézőkre gondolhattak volna, hogy minimum nekik legyen egy cseppet szimpatikus a csaj. Az egy dolog, hogy maga körül mindenkit kiüldöz a világból a természetével, de konkrétan minket is.

Utolsó elrettentés gyanánt nézzétek meg ezt a posztert. A film még ennél is rosszabb. Az abszolút nem ajánlott darab. 2/10.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet