2011. szeptember 19.

All the small things

| | Leave a Comment
Kevin Costner mégsem fog szerepelni Tarantino westernjében, a Django Unchainedben. Ennek oka a rossz időegyeztetés, a színésznek más elfoglaltságai lesznek a forgatás idején. Az még kérdéses, ki fogja játszani a karakterét.

Már biztos, hogy lesz Baywatch mozifilm, de nem sok mindenben lesz párhuzamban a sorozattal. Ha mással nem, akkor a színészekkel talán, ugyanis David Hasselhoff már be is adta a derekát, jelenleg pedig Pamela Andersont környékezik meg. A forgatókönyvet Peter Tolan (Rescue Me) írta újra nemrégiben.

Jön az Ideglelés 3., ezt maga Eduardo Sánchez, az első rész rendezője erősítette meg. Elmondása szerint az eddig szereplők is feltűnnek majd pár pillanatra.

A hatvanas években futott a The Man from U.N.C.L.E. című kémsorozat, amelyből így sok-sok év után mozifilmet készítenek. Jelenleg három színészt akarnak megnyerni: Joseph Gordon-Levitt, Ryan Gosling, Alexander Skarsgard.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet