2011. szeptember 23.

Life as We Know It

| | Leave a Comment
Nem vitatom egy percig sem, hogy ez is csak egy futószalagon gyártott hollywoodi klisélavina, de minden kiszámíthatósága ellenére egyszer kellemesen sikerült lecsúsznia.

Holly (Katherine Heigl) és Messer (Josh Duhamel) ki nem állhatják egymást. Egy barátaik által szervezett vakrandin találkoztak, de már a legelső perctől kezdve tudták, hogy ebből nem lesz semmi. Holly céltudatos, saját vállalkozását üzemelteti, míg Messer tipikus agglegény, aki csak a nőknek és a motorjának él.


Barátaik autóbalesetet szenvednek, és mint kiderül, egyéves kislányuk hivatalos gyámjának pedig őket, kettejüket nevezték ki. Innentől kezdődnek a bonyodalmak. A továbbiakban még a képbe kerül egy random ellenőrzéseket végző gyermekvédőnő (természetesen mindig a legrosszabbkor toppan be), valamint egy harmadik fél, történetesen egy gyerekorvos (Josh Lucas). A többit innen simán ki lehet következtetni.

Voltak tényleg jó, szerethető pillanatai a filmnek, de az egészet túlzott átlagosság nyírta ki. Minden előre kiszámítható, semmi nem okozott meglepetést. Az egyedüli kivétel talán, hogy a Josh Lucas által megformált másik férfi egyáltalán nem az a sunyi bunkó, amilyenre ezt a karaktert megszokták írni. Végig teljesen jó fej volt, pedig már vártam, mikor bújik ki belőle a negatív arc.

Nem tudnám túlságosan felpontozni. Nem is bántam meg, hogy megnéztem, hiszen okozott pár kellemes pillanatot, de nincs semmi extra benne, amellyel kitűnne a többi, hasonló témájú film közül. 5/10, amelyre talán még 6 is elmenne, ha nem nyújtották volna el feleslegesen két órásra.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet