2011. szeptember 15.

Néhány hír, amik nem tűrnek halasztást

| | Leave a Comment
Tarantino bejelentette, hogy Samuel L. Jackson is szerepelni fog a Django Unchained című western filmjében. Olyan arcok mellé csatlakozott Sam, mint Jamie Foxx, Leonardo DiCaprio, Christoph Waltz, Kevin Costner. Nem semmi, már így ennyitől várólistás a film.

A másik hír pedig a Feláldozhatókhoz csatlakozik, hiszen már biztosan szerepelni fognak a következő színészek: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Bruce Willis, Jet Li, Jean Claude Van Damme, Chuck Norris, Mickey Rourke, Dolph Lundgren, Terry Crews, Randy Couture. Akiket pedig még meg akarnak győzni, az Nicolas Cage és John Travolta. Lehet, hogy valami Face/Off utalást szánnak nekik majd? Nem kizárt, hiszen az első részben is volt ilyen kikacsintás Sly és Arnie által.

Most már biztos, hogy J.J. Abrams rendezi a Star Trek folytatását. Ez így jól hangzik, mivel az elsőt is ő rendezte ugye, ami teljesen élvezhető mozi lett.

És végül: magyar bemutatót kapott a Moneyball, Brad Pitt és Jonah Hill közös filmje. November 10. a hazai premier, és ha minden igaz, Pénzcsináló címmel fog futni nálunk.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet