2011. szeptember 15.

Setup

| | Leave a Comment
Bruce Willis egyenesen DVD-re küldött filmjeként harangozták be, ám ez valójában 50 Cent egyenesen DVD-re küldött filmje, hiszen az öreg Willis csupán néhány jelenetben tűnik fel.

Hogy milyen lett a Setup? Súlytalan. Hiányzott belőle az, amit úgy hívnak, hogy mozgatórugó. Piszok ritkán sikerül fenntartania a figyelmet, lévén, hogy nulla egyediséggel áldották-verték meg a kreatív forgatókönyvírók. A történet nagyjából annyi, hogy hárman elkövetnek egy gyémántrablást, ám az egyikük (Ryan Philippe) lelövi a másik kettőt, majd lelép. Azonban nem volt alapos, a 50 Cent által megformált Sonny ugyanis csak megsebesült, a többit pedig nem muszáj elmondanom már.


Nem csak hogy konkrétan kitalálható szinte az összes fordulat, de sokszor olyan párbeszédeket sikerült írni, hogy azok tovább rontották a helyzetet. A legviccesebb az, hogy ezt nagyon úgy tűnik, mind komolyan is gondolták, legalábbis végig érezni. Akik mentik a menthetetlent, azok Bruce Willis és Randy Couture, a maguk kis jeleneteiben. Valamint a Dexterből ismert James Remar is feltűnik, azonban 50 Cent és Ryan Philippe borzalmasak voltak.

Egy-két jobb akciót azért sikerült kicsikarni, és szerencsére a játékidő sem futotta többre másfél óránál. Eredetileg 3-at akartam adni, de mivel a Wrath of Cain is annyit kapott, annak tükrében ennek így még a 4/10 is kijár.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet