2011. október 20.

Bővülnek a Bosszúállók

| | 1 comment
A jövőre esedékes Avengers mozihoz az alapot a hősök külön filmjeivel rántották össze, így a Bosszúállók film majdani második részéhez (hú de messze) szintén kapjuk majd a folytatásokat: Iron Man 3., Thor 2., stb., hogy meglegyen az alapozás a nagyobb kaliberű sztori felé.


De mivel maga az Avengers história képregény szinten megannyi lehetőséget rejt, így addigra már új arcok is kerülnek a csapatba, akik közül szeretnének mindenkit előbb egy külön mozival is bemutatni. Ebből ami már egyre inkább fixálódik, az Ant-Man film, de rajta kívül még szóba jöhet Doctor Strange, Luke Cage, és Black Panther is.

Ez így mind jól hangzik, csak éppen akkor megint minden csapból szuperhősök folynak majd. Persze, kellenek az új arcok is, de akkor már a külön filmjeik is legyenek olyanok, hogy mutassunk némi érdeklődést irántuk a későbbiekben. Főleg, hogy nem az átlagember által ismert hősöket kotorják elő, amit megint díjazok.

1 megjegyzés:

  1. Azért azt remélem nem szalad el velük a ló tulságosan. Imádom a szuperhős filmeket meg minden, de az elmúlt időben már tényleg sok volt.

    VálaszTörlés

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet