2011. október 22.

Hírek szombatra

| | 2 comments
Sínen van az Akira film. A kultikus manga filmváltozatát a Viasztestek és az Ismeretlen férfi rendezője, Jaume Collet-Serra rendezi majd, a főszereplő pedig Garret Hedlund lesz. A stúdió 90 milliót szán az alkotásra.

Fincher nem enged. Ő maga három órásra szeretné a Tetovált Lány remake változatát, a Sony azonban a két óra húsz percesre vágott verzió felé hajlik. A rendező már ott tart, hogyha nem az ő változata kerül a mozikba, nem fogja megrendezni a két folytatást. 

Fél évet csúszik a Premium Rush. A Joseph Gordon-Levitt főszereplésével leforgatott, eredetileg januárra kitűzött bringás akciófilmet (előzetes itt) a stúdió áthelyezte a nyári szezonra végül.

Bradley Cooper írt alá a The Man from U.N.C.L.E. főszerepére, miután olyan nevek mondták vissza, mint George Clooney, Johnny Depp vagy épp Matt Damon.

Ben Stiller pedig horrort rendez, méghozzá Mountain címmel. Ebben egy nő egy különös tárgyra bukkan, amely arra kényszeríti, hogy nézzen szembe sötét múltjával. Persze minderre nem mostanság kerül még sor, Stiller elég elfoglalt manapság.

2 megjegyzés:

  1. Ha jól emlékszem Fincher a Zodiákusnál is hasonló vitába keveredett. Aztán a stúdió még az ő saját változatát is megvágatta, egy hosszas, több szereplős telefonbeszélgetéses jelenet látta ennek kárát, ami amúgy Fincher szerint érdekes volt.

    VálaszTörlés
  2. Jaja, volt ilyen. Szerintem nem kéne erőltetnie ezt a 3 órás témát, főleg egy remake kapcsán nem. Viszont ha már a folytatásokat is elakarják készíteni, akkor úgy lenne jó, ha ott is Fincher dirigálna.

    VálaszTörlés

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet