2011. november 2.

Hírek hétfőre... izé, szerdára

| | Leave a Comment
Indítsuk a hetet (igen, gyakorlatilag csak hétfő van) néhány hírmorzsával.

"Caine vagyok. Segíteni szeretnék." Bill Paxton fogja rendezni a Kung Fu sorozat filmváltozatát. Egyelőre még nagyon kezdetleges szinten van a project, csak a rendező és a forgatókönyvíró (John McLaughlin) biztos, a többi majd kiderül. Paxton már rendezett korábban, legutóbb a Frailty című horrort láttam tőle, ami egész korrektnek mondható.

Kristen Stewart elárulta egy interjúban, hogy a Twilight - Breaking Dawn első része eredetileg R-kategóriásnak indult Edward és Bella szexjelenete miatt. Ezt a jelenetet, ami állítása szerint abszolút nem illett bele a Twilight világába, végül kivágták, hogy többen megnézhessék a filmet.

Niels Arden Oplev, a svéd Tetovált Lány rendezője soron következő filmjében ismét együtt fog dolgozni a tetovált lányt alakító Noomi Rapace-el. A szóban forgó film címe A Dead Man Down, a férfi főszereplő pedig Colin Farrell lesz.

Terence Mallick belehúz: a rendező soha nem a termékeny filmkészítésről volt híres, most azonban kapásból két filmet fog egymás után leforgatni. Ezek pedig: Lawless, Knight of Cup. Valószínűleg kapcsolódni is fognak egymáshoz. Olyan színészek írtak alá rájuk, mint Christian Bale, Ryan Gosling, Cate Blanchett, Rooney Maria, Isabel Lucas. A nevek közül lesznek olyanok is, akik mindkét filmben felbukkannak.

Anthony LaPaglia is csatlakozott Tarantino westernjéhez, a Django Unchained stábjához. Egy ausztrál társaság főnökét fogja alakítani, akik rabszolgákból csinálnak harcosokat. Persze később a főszereplőkkel is összefutnak.

Két Kabinláz folytatásra van kilátás, ezek Patient Zero és Outbreak alcímekkel fognak majd futni.

Végül egy sorozathír: már biztos, hogy lesz Walking Dead harmadik évad. Az AMC látva a második szezon nyitásának nézettségét, és hogy ez a második epizódra is alig csökkent pár százalékot, nem is filóztak sokat rajt. Nekem most a harmadik résszel egy kicsit csökkent a sorozatba vetett hitem ilyen-olyan dolgok miatt, de szerintem már kitartok.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet