2011. november 12.

Sok kicsi

| | Leave a Comment
A Mission: Impossible - Ghost Protocol előtt látható lesz a The Dark Knight Rises első 6 perce. A besorolása PG-13, néhány erőszakosabb jelenet miatt.

Előkészületben van egy Lego-film, méghozzá 2014-re. Az egész a Warner kezei alól kerülne ki, félig animációs, félig élőszereplős moziról lenne szó.

Jelenleg David Schwimmerrel tárgyalnak a The Iceman egyik mellékszerepére. Ha összejön, ő lesz Josh Rosenthalt, a maffia egyik bérgyilkosa. Ráférne már egy jó szerep, az biztos.

További nevek Tarantino westernje, a Django Unchained háza táján: James Remar (Dexter), Tom Wopat (Jonah Hex), Rex Linn (Cliffhanger), James Russo (Donnie Brasco), Todd Allen (Postman). És ami még idevág, hogy jelenleg Sacha Baron Cohennel folynak a tárgyalások!

Mickey Rourke helyett Woody Harrelson fog szerepelni Martin McDonaugh (In Bruges) soron következő filmjében olyan nevek mellett, mint: Colin Farrell, Sam Rockwell, Christopher Walken.

Az MGM égisze alatt készül el a Killer Pizza című regény filmváltozata. A történet szerint egy srác rájön, hogy a pizzéria, ahol dolgozik, valójában szörnyvadászokból áll. A szkriptet Adam Green (A Balta) írja.

Film készül a Deadmail című regényből is. Egy feltalálóról szól, aki kifejleszt egy programot, amellyel az emberek e-mailben tudnak kommunikálni az elhunyt szeretteikkel. Micsoda fordulat: a fickónak meghal a felesége, ő pedig válaszút elé kerül, hogy kipróbálja-e a programot vagy sem.

Mivel Eddie Murphy visszamondta, így Bill Crystal lesz az Oscar díjátadó házigazdája.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet