2011. december 28.

Cloud Atlas dolgok

| | Leave a Comment
A Prometheus mellett egy másik várt sci-fi a következő évből. Magáról a történetről csak ködös információk vannak, de annyi biztos, hogy hat cselekményszálon fut, hat kis történet, amely három korban játszódik - múlt, jelen, jövő - és mégis összefonódnak.



A filmnek kapásból három rendezője és írója is van, a Parfümöt dirigáló Tom Tykwer, valamint a Mátrix filmek agytrösztjei, Andy és Lana Wachowski. A hat történetből háromért Tywker, a másik háromért pedig a Wachowski tesók a felelősek rendezésileg. Mindez azonban nem saját ötletszülemény, hiszen David Mitchell írását vették hozzá alapul.

Kaszting terén is csak pisloghatunk: Tom Hanks, Hugo Weaving, Jim Sturgess, Hugh Grant (valaki emlékszik még rá?), Halle Berry és Susan Sarandon, csak hogy pár nevet említsek. A forgatást nemrég fejezték be, a komplett filmet pedig 2012. októberében láthatjuk.


0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet