2012. március 26.

Összefoglaló: Iron Man 3.

| | Leave a Comment
Az Avengers premier után szinte azonnal neki is látnak a Vasember 3. munkálatainak az Észak-Karolinai Wilmingtonban. Foglaljuk össze gyorsan, mit tudunk eddig.

Mivel Jon Favreau elhagyta a fedélzetet, így Shane Black, a Halálos Fegyver-filmek írója fogja rendezni és írni is a filmet. Neki ez lesz a második rendezése, az első a Kiss, Kiss, Bang, Bang volt néhány évvel ezelőtt. Rajta kívül még Drew Pearce is közreműködik az írásban. 

A szereplők terén egyelőre csak az alapfelállás biztos: Robert Downey Jr. bújik Tony Stark bőrébe, de Gwyneth Paltrow is visszatér, mint Pepper Potts. Scarlett Johanssont is újra szerepelni fog, valamint Don Cheadle is, aki nagy valószínűséggel újra magára ölti War Machine páncélját.

A történet a Bosszúállók történései után fog játszódni, és állítólag Stark a nanotechnológiával fog kísérletezgetni. Ezzel azt akarja elérni, hogy a Vasember páncélzat bizonyos szinten testének részévé váljon, hogy még könnyebben tudja irányítani a felszerelést. Persze hedonista hősünk nem számol a következményekkel. Nem mellesleg a technológia még rossz kezekbe is kerül. Egyelőre ennyi hírmorzsát ejtettek el a sztoriból, de természetesen nem fix, hogy ez lesz a film fővonala, vagy sem.

A premier pedig 2013. május 3.

update: Scarlett Johansson karaktere mégsem fog szerepelni.


0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet