2012. április 25.

Lawless előzetes

| | Leave a Comment
Tisztázzuk: ez nem az a Lawless, amit Terrence Mallick forgat. Azon film címkéit át is írtam gyorsan Mallick: Lawless-re, hogy ne keveredjen össze a kettő. Bár nem kizárt, hogy megváltoztatják a címet.

Matt Bondurant  The Wettest County in the World című könyvéből John Hillcoat (The Road) forgathatott filmet, olyan színészek közreműködésével, mint Tom Hardy, Shia LaBeouf, Gary Oldman, Guy Pearce, Noah Taylor, Jessica Chastain, Mia Wasikowska, Dane DeHaan.

A történet a szesztilalom idején játszódik, amikor is a Bondurant-testvérek (Hardy és Shia) az illegális szeszcsempészetből próbálnak megélni, azonban Guy Pearce, és a törvény emberei közbe nem szólnak.

A Lawless augusztus 31-én kerül a mozikba. A forgatókönyvet Nick Cave írta, ő és Hillcoat már dolgoztak együtt korábban Az ajánlat című film során.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet