2012. július 20.

Sok kicsi

| | Leave a Comment
Kevin Kline, Robert De Niro, Morgan Freeman és Michael Douglas lesznek a főszereplői a Last Vegas vígjátéknak, amelyben négy öreg jó barát egyikük (Douglas) legénybúcsúján vesz részt Vegasban, a buli azonban veszekedésbe torkollik. A Crazy, Stupid, Love írója körmölte le a forgatókönyvet.

Jessica Biel végül mégsem szerepel a Wolverine folytatásban, csupán csak pletyka volt.

Spielberg szeretné, ha Chris Hemsworth lenne a Robopocalypse egyik szereplője. A filmben emberek vs. robotok lennének, miután a gépek intelligenciája túllépte az emberekét. Premier 2014. április.

Jumanji rebootot akar a Sony. WTF? Az eredetit újra kéne nézni, ezer éve nem láttam, persze még elég élesek az emlékeim, és imádtam is.

Ami biztos a The Amazing Spider-Man háza táján, hogy mindenképp lesz folytatás, de az is fix, hogy nem Marc Webb fogja rendezni ezúttal. Ennek egy kicsit azért örülök.

Ősszel kezdik már kezdik is forgatni a 21 Jump Street folytatását. Yes!

Még egy folytatás hír: a Men In Black is kap egy negyedik részt, mivel a stúdió megvolt elégedve a bevételekkel, kritikailag sem szerepelt túl rosszul az esetek többségében, vagyis látnak még benne potenciált.

Pletyka szinten felreppent a hír, hogy a Thor második részében az elfek lesznek a rossz arcok.

Simon West megerősítette, hogy az Expendables 2. márpedig tényleg R-kategóriás lesz. Mindenki mondjon egy nagy halleluját!

Érdekesség gyanánt a végére: The Dark Knight Rises előzetes, az Animated Series jeleneteiből összevágva.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet