2012. július 22.

Sok kicsi

| | Leave a Comment
Jay Baruchel és Jackie Earle Haley is szerepelni fognak a Robotzsaru reboot-ban. Utóbbi karakterét Maddox-nak fogják hívni, és magát a Robotzsarut fogja kiképezni.

Alakulgat a Need for Speed film, úgy tűnik, Taylor Kitsch (John Carter, Battleship) lesz a főszereplő.

McFarland című sportfilmben Kevin Costner alakítja a főszerepet. Niki Caro (A bálnalovas) rendezi. Costner egy főleg latinok lakta kisvároskába érkezik, mint gimnáziumi edző, aki aztán egy bajnok csapatot hoz össze.

Tarantino dícsérte Jonah Hillt, aki a Django Unchained-ben egy korai Ku Klux Klan-hoz hasonló szervezet egyik tagját alakítja. Azt mondta, nagyon jó volt a színésszel együtt forgatni.

Shawn Levy (Vasököl) rendezi, Nick Stoller (Muppets, Yes Man) írja az Aloha című vígjátékot, ahol Jonah Hill és Ben Stiller lesznek a főszereplők.

Neal McDonough aláírt a Red folytatására, azonban az, hogy pozitív vagy negatív figurát fog-e alakítani, még nem ismert.

Matthew McConaughey elolvasta a Lincoln Lawyer 2. forgatókönyvét, néhány jegyzettel kiegészítve küldte vissza, és azt nyilatkozta, hogy lát benne lehetőséget.

A Fox megszerezte Wes Ball animációs rövidfilmjének, a Ruin-nak a jogait, így minden valószínűséggel egy egész estés, élőszereplős filmet kreálnak majd belőle. Wes Ball azért marad a rendezői székben. Végezetül akkor jöjjön a rövidfilm.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet