2012. július 26.

Sok kicsi

| | Leave a Comment
Anne Hathaway benne lenne egy Macskanő spin-offban, ha tetszene neki a forgatókönyv, és ha mondjuk Nolan készítené.

Amy Adams mellett Bradley Cooper és Jeremy Renner is leszerződött a David O. Russell: American Bullshit című filmjére. True story, egy rabló segít benn az FBI-nak.

Nem kizárt, hogy A hobbit végül mégis három részes lesz, Peter Jackson már tárgyal a stúdióval ezzel kapcsolatban.

J.J. Abrams lesz a producere annak a sc-fi-nek, amelyet Edgar Wright és Mark Protosevich közösen írtak. A címe Collider.

Stiller szerint már kész van egy ideje a Zoolander 2. forgatókönyve, de valahogy még mindig nem akart összeállni a projekt.

David Ayer, a Nehéz idők rendezője készíti el a Ten című akciófilmet, amelyben Arnold Schwarzenegger mellett Sam Worthington is szerepelni fog. A sztori szerint a drogelhárítás rajtaüt egy elég nagy drogkartellen, a zsákmányból viszont sunyiban ők is kanyarítanak maguknak valamennyit. Ennek az lesz az eredménye, hogy valaki sorban kezdi levadászni őket.

Mike Epps is fel fog bukkanni a Másnaposok harmadik részében, ugye ő az első részben Fekete Doug-ot alakította egy rövid jelenet erejéig.

Tolódik a Gangster Squad (Gengszterosztag) premierje. A The Dark Knight Rises denveri premierjén történt incidens miatt ugyanis a film utóforgatási munkákat igényel: egy jelenetet ki kell vágni, miszerint a gengszterek tüzet nyitnak a moziban. Mivel ez a jelenet elég fontos, amolyan kulcsjelenet, így komoly utómunkálatok szükségesek. Az őszi premiert így januárra helyezték át.

Végezetül a Wolverine 2. forgatásáról érkezett egy kép.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet